Mittapuku Loro Piana Super 150’s kankaalla 1 990 euroa

Mittaviikot 10.9.-5.10.2024

Cesare Attolinilta päävaatturi Guglielmo Adeni liikkeessä 2.10.2024

Kampanjan ajan Madamen malliston mittapuku Loro Piana Super 150’s kankaasta 1 990 euroa.

Suomen aidoin luksuselämys syntyy käsityöstä, parhaista materiaaleista – ja houkuttelevasta hinnasta

Giuseppe Verdi sijoitti Rigoletto-oopperansa tapahtumat Mantovaan, mutta musiikkihistoriallista anekdoottiakin paremmin pieni lombardialaiskaupunki tunnettaneen siellä säilyneestä verrattomasta ompelutaidosta.

Siinä missä muotivalmistajat ja monet entiset korkeimman laatuluokan pukuvalmistajatkin ompeluttavat vaatteensa nykyisin koneellisesti kaukomaissa, Mantovassa kunnioitetaan edelleen puvunvalmistuksen käsityöläisiä perinteitä ja ikiaikaisia, hiottuja työmenetelmiä.

Niinpä Madamen oman malliston puvut ja irtotakit ommellaankin juuri Mantovassa. Ja vaikka Madame on puristanut mittatilausvaatteidensa hinnat erityisen houkuttelevalle tasolle, laadusta ei tingitä: Madamen malliston mittapukujen ja -takkien tärkeimmät työvaiheet tehdään edelleen artesaanisin metodein, aitona käsityönä.

Vain taidokas käsityö takaa onnistuneimman mahdollisen lopputuloksen - täydellisen istuvuuden ja mukavuuden.

Tinkimättömiä ovat myös malliston kangasvalinnat. Madame on valinnut kampanjan mittavaatteisiin Loro Pianan Super 150’s -villakankaan, joka on kevyt yllä, käyttäytyy nätisti ja on “sormituntumaltaan” äärimmäisen miellyttävä.

Madame on Suomessa ainoa mittavaatevalmistuttaja, jolla on pääsy legendaarisiin Loro Pianan kankaisiin – eikä Madame vähempään tyytyisikään!

Mittakampanja alkaa tiistaina 10.9. Kampanjan ajan Loro Pianan huippukankaasta osin käsityönä ommeltu puku miehen omilla mitoilla ja yksityiskohdilla maksaa 1 990 euroa ja klubitakki 1 590 euroa. Kummassakin vaihtoehdossa hinta ja laatu kohtaavat aivan poikkeuksellisella tavalla. Nyt jos koskaan kannattaa tutustua mittatilausvaatteiden maailmaan, sillä puvun täydellinen istuvuus saavutetaan vain omilla mitoilla operoitaessa.

Madame mittavaatteet ovatkin parasta mihin mies voi pukeutua. Ne edustavat aitoa luksusta ja pikamuodin kyllästämässä nykyajassa harvinaista kestävää tyyliä – huippukankaasta ommeltu vaate nimittäin palvelee hyvin hoidettuna omistajaansa vuosia ja jopa vuosikymmeniä.

Cesare Attolinin päävaatturi Guglielmo Adeni vierailee liikkeessä 2.10.2024. Lisätietoja tuonnempana. Varaa aikasi joko soittamalla Madamelle tai internet-ajanvarauksella.


Nähdään Bulevardilla!

Next
Next

Vielä on kesää jäljellä! Pellavissa jo syksyn värejä.