Irtotakkien kymmenottelija on pellavaa ja sillä on viisi parasta kaveria

Kirjoittanut Mervi Kärrkäinen

Voiko yksi ainoa irtotakki riittää koko kesän kaikkiin käyttötarpeisiin – ja vielä pitkälle syksyyn?

Lähtökohtaisesti ei, mutta käytännössä kyllä. Madame on luonut nerokkaan konseptin, jossa yhdellä pellava- tai pella/silkki/villa-kankaasta ommellulla takilla kuljetaan menestyksekkäästi läpi kaikki suven kohokohdat ylioppilasjuhlista juhannuskekkereiden kautta puutarhakutsuille ja rapuiltaan. Ja samainen takki riittää vielä matkailukäyttöön tai vaikkapa oopperailtaan.

Jujuna on tietysti valita todellinen irtotakkien kymmenottelija, ja poimia sen kaveriksi Madamen valikoimista kolmet tai neljät tai viidet housut. Viimeistään viisien housujen avulla yksi täsmäl-lisesti valittu takki taipuu kirjaimellisesti kaikkiin kesäkauden tarpeisiin.

Madamen nimikkomallistosta löytyy tukevasta ja laadukkaasta pellavasta ommeltuja takkeja kaikissa kesäisissä värisävyissä. On makuasia valitseeko kirkkaansinisen, marjapuuronpunaisen tai vaikkapa ruskean glencheck-ruutuisen takin. Niistä jokaiselle löytyy myös monta parasta kaveria eli takkiin täydellisesti sointuvat housut.

Madamen mallistoa villa/silkki/pellava takki 998€, 100% pellavaa housut 450€.

Ja kuinka erilaisia mutta ehdottomasti toimivia yhdistelmiä syntyykään! Kirkkaansininen takki valkoisilla housuilla luo täysin erilaisen vaikutelman kuin sama takki tummansinisillä housuilla. Tai vaaleansininen takki luonnonvalkoisilla pellavahousuilla – sekä sama takki ruskeilla housuilla ja myös pukuna.

Madame’s 100% pelavaa puku 1290€ ja takkiin yhdisteltäviä housuja 100% pellavaa 450€

Madamen pellavatakkivalikoimien erikoisuus on trendikäs paitatakki, joka safaritakkivaikutteisena ja ruskeasävyisenä on upea yhdisteltävä niin valkoisiin tai luonnonvalkoisiin kuin tummansinisiinkin pellavahousuihin tai rentona kesäpukuna samanväristen housujen kanssa. Alle puetaan merinovillainen t-paita ja mies on valmis korkean tason puutarhapartyihinkin.

Madame’s paitatakki 100% pellavaa 590€, 100% pellavaa housut 450€.

Pellavakankaasta ommellaan myös näyttävää valkoista kokopukua, jonka takki on totta kai yhdisteltävissä luontevasti erisävyisiin pellavahousuihin. Valkoista takkia voi käyttää myös juhlapuvun kesäisenä yläosana, kun sen yhdistää mustiin smokkihousuihin. Ja koska kesällä ei pönötetä niin valkoisen takin ja mustien housujen liitto täydellistetään mustalla merinovillaisella t-paidalla – silloin mies on valmis vaikkapa oopperan ensi-iltaan.

Tyylikkäänä hyvin hengittävässä asussa.

Madame’s villa/silkki/pellava takki 998€, 100% pellavaa housut 450€

Pellavatakin, olipa se sävyltään melkein mikä tahansa, käyttöjänne ulottuu keväästä pitkälle syksyyn. Syyskuun koittaessa kauluspaidan ylle puetaan slipoveri ja vaaleat kesähousut vaihdetaan tummansinisiin tai ruskeisiin ja samainen takki on taas ajantasainen mutta ennen kaikkea alati tyylikäs.

Madame’s villa/silkki/pellava takki 998€, housut 100% pellavaa 450€

Tervetuloa Bulevardille testaamaan ja valitsemaan itselle sopivat yhdistelmät!

Previous
Previous

Vielä on kesää jäljellä! Pellavissa jo syksyn värejä.

Next
Next

Cesare Attolini - Taikatakin salaisuudet